Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Ziekenhuisellende

22 december 2012

Het LangeLand ziekenhuis verkeert al een tijd in financiële problemen. Van de week kwam uitgebreid in het nieuws dat een deel van het salaris van de medewerkers niet in december maar pas in januari betaald kan worden.

Dat was reden genoeg voor de fractievoorzitters van Zoetermeer om nog een keer extra bij elkaar te komen en met de burgemeester en de betrokken wethouders de situatie te bespreken.

Het is natuurlijk heel vervelend voor het personeel van het ziekenhuis dat de situatie zo onzeker is. Het college verzekerde ons dat de ziekenhuiszorg steeds van goede kwaliteit is en dat de inspectie van het rijk dat goed in de gaten houdt.

Klik hier om het bericht van alle fracties te lezen.

Intussen is er bericht gekomen dat de salarissen van december tóch nog worden uitbetaald. Zó! Zoetermeer hoopt dat de situatie van het ziekenhuis snel weer genormaliseerd wordt en wenst het personeel ondanks alles fijne feestdagen.

Lees hier het laatste bericht van het ziekenhuis.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.