Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Werkbezoek Zó! - camping De Drie Morgen

26 september 2015

Afgelopen week is Zó! Zoetermeer op werkbezoek geweest bij camping De Drie Morgen.

Na een rondleiding over de camping en onder het genot van een bakkie koffie, hebben we uitleg gekregen over de toekomst van de camping. De Drie Morgen is gelegen aan de Voorweg en wordt beheerd door de Familie Van Dam. De camping ligt in De Nieuwe Driemanspolder, een van de oudste drooggemalen polders van Zuid-Holland. Het is het gebied tussen Zoetermeer, Den Haag en Leidschendam- Voorburg. De Nieuwe Driemanspolder wordt medio 2020 een natuur- en recreatiegebied, wat bij veel regen, overtollig water zal opvangen. Dit om de veiligheid van de woongebieden veilig te stellen.

In 2020 zal de camping op een andere plek komen in de Nieuwe Driemanspolder. De camping zal dan ook flink uitgebreid worden naar 90 campingplaatsen. Het familiebedrijf zal dan door een van de dochters van de familie Van Dam worden voortgezet.

De Zó! fractie was onder de indruk van deze ondernemers en we waren verrast dat er - ondanks de regen en de late datum in het seizoen - nog aardig wat kampeerders waren.

De camping blijft open tot eind oktober en gaat volgend jaar op 1 april 2016 weer open.

Op de foto de heer en mevrouw Van Dam

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.