Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Terugblik Koffie & Zó!

30 januari 2016

Bikkels en kanjers in de Dorpsstraat!

Tot het laatst was het spannend of zaterdag 30 januari Koffie & Zó! in de Dorpsstraat kon doorgaan, want het regende en regende...

Maar precies om 12 uur was het droog, dus kon het Zó!-team toch van start om met de mensen te praten over wat hen bezighoudt in Zoetermeer.

We hebben weer een heleboel gehoord! En we danken alle mensen die - ondanks het slechte weer - even de tijd namen om met ons te praten. Zij vertelden ons over allerlei zaken die goed gaan in de stad, en vooral ook wat nog beter kan. Sommige zaken zullen we - als het te pas - komt in de gemeenteraad aan de orde stellen. Andere dingen gaan we zeker nog even verder onderzoeken en dan zou het zomaar kunnen dat we aan het college schriftelijke vragen gaan stellen.

Verschillende mensen hebben aangegeven dat het heel belangrijk is dat er woningen voor starters bijkomen en het ging ook regelmatig over de toekomstvisie Dorpsstraat. Mensen vinden dat we goed moeten opletten dat er niet te veel winkels komen, want er staat al heel veel leeg!

Om half twee werd het steeds onheilspellender donker en was iedereen tot op het bot koud. Iets eerder dan anders werd alles weer ingepakt en opgeruimd. Net op tijd want er viel al weer koud water uit de lucht. Het was de moeite waard: gezellige mensen, leuke gesprekken en voor de politiek hebben we weer veel om over na te denken.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.