Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Pro Patriade 2013

2 november 2013

Erg leuk dat de gemeenteraadsleden waren uitgenodigd om de Pro Patriade 2013 bij te wonen.


Ik ben naar de ochtend-uitvoering geweest. En ik heb erg genoten. Lang, lang geleden, was ik ook een fanatieke turnster, dus gymnastiek heeft een extra warm plekje in mijn hart.

Leuk te zien hoe bij de grootste vereniging van Nederland een heleboel heel anders is geworden dan vroeger. Het Rhonrad had je nog niet in mijn tijd, en dat had ik vast heel leuk gevonden, dus een beetje jaloers heb ik er naar zitten kijken. Knap gedaan!

Andere dingen zijn van alle tijden, gelukkig. Bij de allerkleinsten is er altijd eentje in het midden die - als alle kindjes links gaan - gewoon rechtsaf slaat. Dat maakt het altijd weer extra vertederend.

Maar de algemene indruk was: wat een talent, en vooral wat een organisatie! Met grote bewondering heb ik gekeken naar hoe het allemaal in elkaar gezet was. Wat een geregel en gesleep met de toestellen en de matten. Wat een mooie gympakjes voor de jeugd, voor ieder gedeelte iets toepasselijks! Heel erg veel vrijwilligers hebben heel hard gewerkt om het allemaal uit te denken, voor te bereiden, in te studeren en het allemaal soepel te laten lopen. Het was een mooie show!

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.