Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Politiek Café over Jeugdzorg

8 oktober 2019

Woensdag 16 oktober houdt de fractie van Zó! Zoetermeer weer Politiek Café Zó! Beter. Het gaat ditmaal over de jeugdzorg en wethouder Jakobien Groeneveld is de spreker.

Fractievoorzitter Marijke van der Meer: ‘We zijn heel blij dat de wethouder tijd wil vrij maken voor ons Politiek Café. De Jeugdzorg hoort nog maar kort – zo’n 4 jaar - bij de taken van de gemeente. De laatste tijd is het vooral in het nieuws, omdat er zoveel geld mee gemoeid is, dat de gemeente ernstig moet bezuinigen om het allemaal te betalen. De wethouder zal vooral ook uitleggen wat jeugdzorg allemaal inhoudt.

De avond wordt gehouden in Rokkeveen en het Politiek Café Zó! Beter begint om 20.30 uur. De bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor leden van Zó! Zoetermeer, maar er is ook plaats voor niet-leden: zij kunnen zich tot en met 13 oktober aanmelden via fractie@zozoetermeer.nl (graag met naam en telefoonnummer) waarna zij nadere informatie ontvangen.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.