Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Oosterheem bij Zó! op de koffie

25 september 2015

De maandelijkse Koffie & Zó! vindt dit keer plaats op zaterdag 26 september van 11.00 tot 13.00 uur in winkelcentrum Oosterheem.

Zó! nodigt alle Zoetermeerders, en in het bijzonder de inwoners van Oosterheem, uit voor een gesprek met een kopje koffie.

Doordat we iedere maand de stad in gaan met Koffie & Zó! blijven we goed op de hoogte van wat er speelt in Zoetermeer. We duwen de mensen niet alleen een foldertje in de hand, maar we luisteren heel goed naar wat iedereen te melden heeft over de stad. Wat gaat er goed? Wat kan en moet beter?

De fractie en leden van Zó! Zoetermeer willen weten hoe het gaat met het onderhoud van de stad, maar is ook geïnteresseerd in de toegankelijkheid en ook naar de ervaringen met de Wmo en de herindicaties. Kortom alle zaken die in de gemeente spelen kunnen aan de orde komen.

Mensen die overwegen om lid te worden en mee te doen met Zó! kunnen van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken.

Bij slecht weer gaat deze buitenactiviteit niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op deze website

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.