Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Oliebollen & Zó! in de Dorpsstraat

28 december 2023

De jaarlijkse Oliebollen & Zó! van de fractie van Zó! Zoetermeer wordt dit jaar gehouden op zaterdag 30 december van 13.00 tot 15.00 in de Dorpsstraat. Iedere maand komt de fractie van Zó! met de mensen van Zoetermeer praten, en in december worden er oliebollen bij uitgedeeld.

‘Inmiddels staan we al bijna 12 jaar elke maand in een van de wijken in Zoetermeer om met de mensen te praten. We communiceren natuurlijk volop met mensen via de mail, maar persoonlijk contact geeft gewoon wat meer mee. Als je mensen kunt aankijken voel je beter wat er precies speelt, en je kunt makkelijker doorvragen.’

Zó! Zoetermeer staat deze keer in de Dorpsstraat, maar mensen uit de hele stad zijn welkom om te komen praten met een lekker oliebolletje erbij.

Buitenactiviteit
Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Koffie & Zó! team met oliebollen.

Door: Ruben van der Perk

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.