Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Oliebollen & Zó! bij De Vlieger

25 december 2022

ZOETERMEER – Iedere maand komt de fractie van Zó! met de mensen van Zoetermeer praten, en in december worden er oliebollen bij uitgedeeld. Dit jaar komt fractie van Zó! Zoetermeer, geholpen door leden van de vereniging, op oudejaarsdag van 13.00 tot 15.00 uur naar winkelcentrum De Vlieger.

‘Al bijna 11 jaar komen we iedere maand in een van de Zoetermeerse wijken met de mensen praten. Toch horen we nog steeds iedere keer wel weer een nieuw verhaal’ zegt fractievoorzitter Roel van der Vlies. ‘We hebben op allerlei manieren contact met de bewoners, zoals via Facebook en per e-mail, maar persoonlijk contact voegt echt wat toe. Je kunt wat makkelijker doorvragen en mensen in de ogen kijken. Dat helpt om erachter te komen wat er echt speelt.’

Zó! Zoetermeer staat deze keer bij De Vlieger in Rokkeveen maar mensen uit de hele stad zijn welkom om te komen praten met een lekker oliebolletje erbij.

Buitenactiviteit
Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.