Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Lift Seghwaert al 6 weken kapot!

1 maart 2016

Zó! Zoetermeer vindt het balen dat de lift bij RandstadRail-station Seghwaert al meer dan 6 weken niet werkt.

Het is en blijft natuurlijk heel erg verschrikkelijk dat vandalen de lift onklaar hebben gemaakt. We hebben begrepen dat ze hebben geprobeerd om de lift in brand te steken. Hopelijk worden de daders gepakt!

Maar... dat de lift stuk is, is één ding, dat hij stuk blijft is helemaal niet goed natuurlijk. Het duurt nu al meer dan 6 weken! Dat vinden we onaanvaardbaar lang. Er is een hellingbaan, maar als je iemand in een rolsstoel of in een kinderwagen naar boven moet duwen dan is dat een keertje om te doen als noodoplossing, maar dat moet geen weken duren!

Zó! heeft nu aan het bestuur van de Metropoolregio Den Haag Rotterdam (MRDH) officiële vragen gesteld want de MRDH is de opdrachtgever van de RandstadRail:

  1. Is het u bekend dat al meer dan 6 weken geleden vandalen de lift bij RandstadRail-station Seghwaert onklaar hebben gemaakt?
  2. Is het u bekend dat de lift nog steeds niet is gerepareerd?
  3. Kunt u nagaan wanneer de lift weer zal functioneren en mij daarover informeren?
  4. De liften zijn van belang o.a. voor gehandicapten, en mensen met kinderwagens en dergelijke. Hoe lang mag de reparatie van de lift bij een station duren? Zijn hier duidelijke afspraken over gemaakt? Worden die afspraken gehandhaafd?
  5. Op welke manier worden de reizigers en met name diegenen die wonen in de buurt van het station op de hoogte gebracht over de voortgang van de reparatie?

En nu maar hopen dat er schot in de zaak komt!

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.