Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó!

15 maart 2016

Op 27 februari waren we in Palenstein. De zon scheen maar het was waterkoud. Gelukkig waren er behoorlijk wat mensen die toch de moeite namen om ons te vertellen wat hen bezig houdt in de stad. Veel mensen waren tevreden, maar we spraken ook verschillende mensen uit Seghwaert die mopperden over de lift van de RandstadRail die al weken kapot is. Naar aanleiding daarvan heeft Zó! actie genomen en een brief geschreven aan de Metropoolregio Rotterdam Den Haag die over de HTM gaat. Dat heeft geholpen want er is nu een noodlift geplaatst!

Volgende Koffie & Zó!

Koffie & Zó! wordt zoveel mogelijk op de laatste zaterdag van de maand gehouden. We komen dan twee uur naar een lokatie en brengen koffie en thee mee, en natuurlijk ook stoelen en een tafel zodat we echt even rustig kunnen praten. Als het weer al te slecht is wordt Koffie & Zó! afgelast en dat kunt u dan op deze website lezen.

De volgende Koffie & Zó! is op 26 maart. De lokatie en de juiste tijd wordt nog bepaald.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.