Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! zaterdag in Palenstein

24 februari 2023

ZOETERMEER – Aanstaande zaterdag 25 februari van 13.00 tot 15.00 uur wordt er weer Koffie & Zó! gehouden in winkelcentrum Palenstein. De fractie en leden van Zó! Zoetermeer komen luisteren naar de bewoners.

'Natuurlijk hebben we lekkere koffie bij ons, want we willen graag rustig praten met de Zoetermeerders. We zijn er voor de mensen uit de wijk Palenstein, maar iedereen uit Zoetermeer kan komen vertellen over zijn ervaringen in de stad’ zegt fractievoorzitter Roel van der Vlies.

Zó! Zoetermeer houdt altijd in de gaten wat er speelt in de stad. De partij komt iedere maand in een van de wijken met de mensen praten. Van der Vlies: ‘We horen graag wat er goed gaat, en wat we dus ook Zó! moeten houden, maar we horen ook graag wat er beter kan. En wat vinden mensen van de vernieuwde wijk Palenstein?’

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.