Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! zaterdag in het Stadshart

20 november 2023

Lokale betrokkenheid staat centraal wanneer Koffie & Zó! terugkeert naar het Stadshart op zaterdag 25 november van 13.00 tot 15.00 uur. De fractie en leden van Zó! Zoetermeer komen luisteren naar de inwoners.

In dialoog met de gemeenschap
Fractievoorzitter Roel van der Vlies legt uit: ‘We komen elke maand in een winkelcentrum praten met mensen. Koffie & Zó! is al sinds 2012 een groot succes, en daar gaan we gewoon mee door. Zoetermeerders kunnen vertellen over hun ervaringen in de stad, zowel de goede als de minder goede ervaringen. Sommige zaken worden direct aangekaart bij het college of in de raad’.

Uw stem in de gemeenteraad
‘We zijn er voor alle inwoners van Zoetermeer’, benadrukt Van der Vlies. ‘Als wij een goed beeld hebben van wat er speelt in de stad, kunnen wij uw stem duidelijk laten horen in de gemeenteraad.’

Buitenactiviteit
Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Door: Roel van der Vlies

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.