Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! Zaterdag 27 april

25 april 2013

Zó! Zoetermeer nodigt alle Zoetermeerders - en de mensen uit het centrum van de stad in het bijzonder – uit, om op zaterdag 27 april met ons te komen praten. Van 11 tot 13 uur hebben we de koffie klaar in de Dorpsstraat ter hoogte van de Zoetelaar.

Zó! hoort graag wat er speelt in de stad en daarom houden we op de laatste zaterdag van de maand Koffie & Zó! in steeds een andere wijk in Zoetermeer.Deze keer zullen we ook aan de Zoetermeerders vragen wat zij belangrijk vinden voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

De fractie, geholpen door leden van de vereniging Zó! Zoetermeer, staan klaar om rustig te luisteren naar de Zoetermeerders. Wat gaat er goed in de stad, en wat kan en moet er beter? Mensen die graag willen weten waar Zó! Zoetermeer voor staat, willen kennismaken met de fractie, of die overwegen om zelf ook politiek actief te worden zijn ook van harte welkom.

Omdat deze activiteit van Zó! Zoetermeer zich buiten afspeelt, wordt het bij al te slecht weer afgeblazen. Berichten hierover staan op deze website.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.