Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! op het puntje van Zoetermeer

28 mei 2015

Helemaal aan het einde van de Aziëweg, vlak voor de brug naar 't Geertje, kunt u zaterdag 30 mei van 11.00 tot 13.00 uur een kopje koffie drinken met de fractie van Zó! Zoetermeer. En bij lekker warm weer is er ook limonade!

Het belangrijkste is dat de fractie van Zó! klaar staat om te luisteren naar uw mening. Als lokale politieke partij vindt Zó! het belangrijk om te weten wat er speelt. 'Meestal houden we Koffie & Zó! in de wijkwinkelcentra, maar lang niet iedereen komt daar op zaterdagochtend, dus af en toe kiezen we ook een andere standplaats,' aldus Marijke van der Meer, de fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer. 'Binnenkort gaat de raad praten over de begroting, en dat is hét moment om te bepalen wat er in Zoetermeer moet gebeuren.'

De fractie hoort graag wat u vindt, van het onderhoud van de straten? Of van de zorg? Ook als u gewoon wilt kennismaken bent u van harte welkom.

Omdat Koffie & Zó! buiten plaatsvindt, wordt de activiteit bij al te slecht weer afgeblazen. U kunt dat zien op www.zozoetermeer.nl of op facebook: www.facebook.com/zozoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.