Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! komt naar Oosterheem

23 oktober 2013

Iedere maand komen we in een andere wijk met Koffie & Zó!. Aanstaande zaterdag 26 oktober is het van 11.00 tot 13.00 uur in het winkelcentrum Oosterheem.

Wij - fractieleden en leden van de vereniging - brengen natuurlijk onze tafel en stoelen mee en natuurlijk lekkere koffie. We komen om gesprekken te voeren met de bewoners, om te horen wat er speelt in Zoetermeer. Zó! hoort graag wat de bewoners van Oosterheem goed vinden en wat ze minder fijn vinden in de stad. Zijn er nog punten die dringend opgepakt moeten worden door de gemeenteraad?

Zó! gelooft erin dat we regelmatig in de stad te vinden moeten zijn om te blijven weten wat er aan de hand is in de stad. Waar mensen zorgen over hebben en welke zaken juist goed gaan. Wij vinden het fijn als veel mensen met ons komen praten.

Ook mensen die overwegen om lid te worden, graag willen weten waar Zó! Zoetermeer voor staat, of willen kennismaken met de fractie zijn van harte welkom.

Omdat deze activiteit van Zó! Zoetermeer zich buiten afspeelt, wordt het bij al te slecht weer afgeblazen. Berichten hierover staan op deze website.

 

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.