Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! komt naar Oosterheem

22 februari 2018

Koffie & Zó! van Zó! Zoetermeer gaat tijdens de verkiezingscampagne gewoon door. Koffie & Zó! wordt op zaterdag 24 februari van 13.00 tot 15.00 uur gehouden in winkelcentrum Oosterheem. Iedereen die even rustig met de leden van de fractie wil praten is van harte welkom om even een 'bakkie te doen'.

'We houden iedere maand Koffie & Zó! en we merken dat er altijd zaken zijn die de mensen aan ons willen vertellen en die we meenemen bij ons werk in de gemeenteraad,' zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer. 'We merken dat de mensen eigenlijk best tevreden zijn in Zoetermeer. De mensen geven hun buurt maar zelden een onvoldoende rapportcijfer, maar er zijn altijd dingen die spelen en die we graag willen weten. Dat gaat van lastige kwesties in de zorg tot aan onveilige verkeerssituaties en van wensen van sportende jongeren tot aan de woningnood waar op het moment veel mensen last van hebben.'

Koffie & Zó! wordt iedere maand gehouden. Daarnaast zijn de mensen van Zó! de komende weken iedere zaterdag actief vanwege de verkiezingen. Zaterdag is Zó! ook in de winkelcentra van Seghwaert en Buytenwegh.

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt op zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

 

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.