Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! komt naar de Leyens

23 september 2022

Iedere maand komt Zó! met de mensen van Zoetermeer praten. Komende zaterdag 24 september staat de fractie van Zó! in winkelcentrum De Leyens van 11.00 tot 13.00.

‘We staan elke maand in een ander winkelcentrum van de stad, en praten met iedereen. Het is voor een lokale partij belangrijk om contact met de inwoners te houden’, aldus Roel van der Vlies, fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer. ‘Het werkt twee kanten op: we krijgen veel mee van de inwoners, als het gaat om zaken die beter of anders moeten. Dat helpt ons enorm in ons werk de stad leefbaar te houden. Tegelijk leggen we uit waarom dingen in de stad op een bepaalde manier gebeuren.’   

Buitenactiviteit
Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.