Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in winkelcentrum Leidsewallen

19 mei 2024

De fractie van Zó! Zoetermeer komt op zaterdag 25 mei van 11.00 tot 13.00 naar winkelcentrum Leidsewallen, aan het Meeuwenveld.

‘We komen om te luisteren naar wat er speelt, in de stad, in de wijk, in de straat. Dat willen we zo concreet mogelijk weten, zodat we zaken kunnen verbeteren. Dat betekent niet dat alles heel slecht is, integendeel: inwoners geven hun wijk vaak een hoog cijfer. Maar het kan altijd beter, daarom komen we naar de inwoners toe. Niet alleen in verkiezingstijd, maar elke maand’, legt fractievoorzitter Roel van der Vlies uit. ‘We komen niet om onze persoonlijke overtuigingen te verkondigen. We komen niet om het beleid van de gemeente te verdedigen. We komen om te luisteren, om te begrijpen hoe de inwoners zich voelen, om samen te reflecteren op hoe we zaken in de stad beter kunnen maken.’  
 
Koffie & Zó! wordt elke maand gehouden. Daarnaast zijn de mensen van Zó! altijd bereikbaar via de website https://zozoetermeer.nl/contact/ 

Buitenactiviteit
Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Roel van der Vlies

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.