Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in de Dorpsstraat

30 april 2013

Eén keer per maand wordt er een plaats en tijdstip uitgekozen om te praten met de inwoners van Zoetermeer. Zaterdag 27 april was de keuze gevallen op de Dorpsstraat in Zoetermeer. Vanwege het ‘technische’ weer, waren er veel inwoners op pad.

De fractie, aangevuld met vrijwilligers van het PR-team, stond van 11 uur tot 13 uur de wensen en problemen van de Zoetermeerders te inventariseren. Zó! Zoetermeer vindt het namelijk belangrijk om steeds te horen wat de inwoners vinden. Mensen die haast hebben vragen we staand naar hun mening, maar wie wél even tijd heeft, krijgt er een kopje koffie bij, zodat het een echt gesprek wordt.

Verschillende thema’s passeerden de revue. Een terugkerend thema was veiligheid, maar ook scholing en onderwijs. Mede naar aanleiding van een stuk in de krant hoorden we veel commentaar op de bruggetjes, over hoe glad ze vaak zijn, over het lawaai dat ze maken en hoe vervelend en hobbelig het rijden is. Mensen uit Rokkeveen waren speciaal gekomen om ons te wijzen op de parkeerproblematiek door de tijdelijke verhuizing van Dunea.

Gelukkig bleek ook dat heel veel mensen behoorlijk tot zeer tevreden zijn. Gevraagd naar rapportcijfers voor hun buurt werd zelfs een 10,5 uitgedeeld! Het was een geslaagde dag die ons weer veel informatie opleverde en daarmee een duidelijk beeld over wat er leeft in de samenleving in Zoetermeer.

Sean van Kuilenburg (lid PR-team)

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.