Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! Driemanspolder

25 mei 2013

Op zaterdag 25 mei was Koffie & Zó! in het vernieuwde winkelcentrum Vijverhoek. We spraken veel mensen en het was weer goed om de mening van de Zoetermeerders te horen. De mensen uit de buurt zijn tevreden over het vernieuwde winkelcentrum, maar het is nog niet klaar. In ieder geval moet er een pinautomaat komen en de mensen vroegen zich ook af waarom de fietsverbod-borden nog niet zijn teruggezet. Er wordt nu nog te veel in het wandelgebied gefietst.

Verder kan de vijver nog wel wat (water-)planten gebruiken om het echt gezellig aan te kleden. We hebben een hele lijst met wensen, complimenten en aandachtspunten mee naar huis genomen.

Er waren ook behoorlijk veel mensen uit andere wijken aan het winkelen. Onder andere veel uit Meerzicht, en wij hoorden herhaaldelijk dat de Waterbuurtvereniging erg goed werk doet. Complimenten van Zó! voor deze actieve club. Ook werd door herhaalde vragen duidelijk dat de mensen van de tuinvereniging Seghwaert niet weten waar ze aan toe zijn t.a.v. de verhuizing.

Parkeren is door de hele stad een probleem en wat opvalt is dat mensen - soms met hele groepen - hierover vragen stellen aan de gemeente, dat het dan wel aandacht krijgt, maar dat het vervolgens vaag afloopt! De communicatie over wat er wel kan, niet kan, of wanneer men er op terugkomt kan echt een stuk beter.

Wat we ook bijzonder aardig vonden: één mevrouw kwam ons speciaal bezoeken om te zeggen dat ze heel erg tevreden is. En daar doen we het voor natuurlijk!

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.