Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! brengt de dialoog naar winkelcentrum Vijverhoek!

23 augustus 2023

Op zaterdag 26 augustus staat er weer een nieuwe editie van Koffie & Zó! op de agenda, en dit keer is de locatie winkelcentrum Vijverhoek. Van 11.00 tot 13.00 uur staat de fractie van Zó!, vergezeld door enthousiaste leden van de vereniging, in het winkelcentrum om te luisteren naar de bewoners.

Actief luisteren - 'Het is niet de bedoeling dat we alleen maar foldertjes uitdelen, maar dat we juist actief luisteren naar wat iedereen te vertellen heeft', benadrukt Roel van der Vlies, fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer. 'Onze prioriteit ligt bij het verzamelen van inzichten van bewoners, waarbij zij komen zeggen wat ze goed vinden en wat ze liever anders hebben. Een lokale partij moet inspelen op wat er gebeurt in de gemeente en dat hoor je niet als je achter je bureau blijft zitten.'

Stem voor de inwoners - Zó! Zoetermeer organiseert elke maand Koffie & Zó! in een andere wijk. Iedereen die dat wil, kan deelnemen en zijn of haar mening delen. De fractie gebruikt de bijdragen van de inwoners bij de beslissingen die in de gemeenteraad worden genomen.

Van der Vlies voegt toe: 'Soms zijn er kwesties die we meteen aanpakken. Dan dienen we officiële vragen in bij het college of plaatsen we het op de agenda van de gemeenteraad. Vooral als we dezelfde zorgen vaak horen, weten we dat we actie moeten ondernemen.’

Buitenactiviteit
Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op deze website en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Door: Roel van der Vlies

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.