Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! bij winkelcentrum De Vlieger

26 januari 2024

Aanstaande zaterdag 27 januari van 13.00 tot 15.00 uur vindt de maandelijkse Koffie & Zó! weer plaats. Ditmaal komen de gemeenteraadsleden van Zó! Zoetermeer naar winkelcentrum De Vlieger in Rokkeveen, om te luisteren naar de inwoners.

Dialoog met de gemeenschap
De fractie en leden van Zó! Zoetermeer staan sinds 2012 elke laatste zaterdag van de maand in steeds een ander winkelcentrum. Fractievoorzitter Roel van der Vlies legt uit waarom: ‘Wat ons betreft staan de inwoners centraal. De belangen van de Zoetermeerse bevolking zijn leidend. We willen ons niet door de landelijke en de provinciale politiek laten vertellen wat Zoetermeer moet doen. Daarom willen we dat contact met de inwoners goed houden, daarom staan we al jaren elke maand in een winkelcentrum.’

Onderwerpen
Waar wordt zoal over gesproken? ‘Over van alles, je kunt het zo gek niet bedenken. Van de dienstverlening bij de Wmo, tot de windmolens die de provincie in Bleizo wil. Van scheefliggende stoeptegels tot het ziekenhuis dat steeds kleiner wordt. Wat opvalt is dat er tegelijk ook veel waardering is voor Zoetermeer. Inwoners geven de stad gemiddeld een ruime voldoende. Dat is fijn om te horen, maar er altijd verbetering mogelijk. En daar blijven we ons keihard voor inzetten’, aldus Van der Vlies.      

Buitenactiviteit
Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Rigaud Markes

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.