Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! bezoekt Vijverhoek

22 mei 2013

De Koffie & Zó! van mei wordt gehouden in het vernieuwde winkelcentrum Vijverhoek. Zó! Zoetermeer staat op zaterdag 25 mei van 11.00 tot 13.00 uur klaar om, met een kopje koffie erbij, te praten met de mensen uit de wijk Driemanspolder.

Zó! Zoetermeer vindt het belangrijk om steeds te weten wat er speelt in de stad en bezoekt iedere maand een andere locatie. Marijke van der Meer, de fractievoorzitter van Zó!: ‘Wij geloven niet in het alleen maar uitdelen van foldertjes, wij komen juist luisteren naar de mening van de Zoetermeerders. Wij brengen koffie en stoelen mee, zodat we echt even de tijd voor de mensen kunnen nemen.’

De fractie - geholpen door leden van de vereniging – wil graag weten: Wat gaat er goed in de stad, en wat kan en moet er beter? Mensen die graag willen weten waar Zó! Zoetermeer voor staat, willen kennismaken met de fractie, of overwegen om zelf ook politiek actief te worden zijn ook van harte welkom.

Omdat deze activiteit van Zó! Zoetermeer zich buiten afspeelt, wordt het bij al te slecht weer afgeblazen. Berichten hierover staan op de website:www.zozoetermeer.nl

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.