Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! 31 oktober in Seghwaert

29 oktober 2015

Op zaterdag 31 oktober van 13.00 tot 15.00 uur is er weer Koffie & Zó!. Deze keer staat het team van de Zó!-fractie samen met leden van Zó! in winkelcentrum Seghwaert om met de Zoetermeerders te bespreken hoe het gaat in de stad.

'Deze keer zijn we in het bijzonder geïnteresseerd naar de ervaringen die mensen hebben met de zorg. Er zijn veel veranderingen geweest, dus we willen graag weten hoe de ervaringen zijn.' aldus Carla Krullaars, de woordvoerder zorg van de Zó!-fractie. 'We zijn aan het inventariseren wat de cliënten, de hulpverleners en de mantelzorgers er op het ogenblik van vinden. We houden dus onze vinger aan de pols.'

"Wie over andere onderwerpen in de stad wil praten, zoals over de komst van vluchtelingen, over de bomen van de gemeente, over de plannen voor extra starterswoningen, of wat dan ook, is ook van harte welkom' zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer. 'We willen gewoon iedere maand weten wat er speelt.'

Mensen die overwegen om lid te worden en mee te doen met Zó! kunnen van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken.

Bij slecht weer gaat deze buitenactiviteit niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl of op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.