Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! 31 januari Stadhuisplein

24 januari 2015

Het team van Zó! Zoetermeer is zaterdag 31 januari tussen 13.00 en 15.00 uur aanwezig op het Stadhuisplein in het Stadshart om in gesprek te gaan met de bewoners van de wijk Centrum en het winkelend publiek. Laat uw mening horen, wij zorgen voor koffie!

Elke maand zijn we met Koffie & Zó! te vinden in een andere wijk van Zoetermeer om van de mensen in de stad te horen wat hun wensen en zorgen zijn, wat zij goed vinden gaan en wat beter kan.

‘Als lokale partij vinden we het belangrijk om contact te houden met alle Zoetermeerders’, aldus fractievoorzitter van Zó!, Marijke van der Meer. ‘Als we steeds weten wat u belangrijk vindt, kunnen wij ons beter voor u inzetten in de gemeenteraad’.

Tijdens Koffie & Zó! vertellen we u graag wat onze standpunten zijn en wat we tot nu toe in de gemeenteraad hebben bereikt. En wilt u lid worden? Kom langs bij onze stand en wij helpen u verder. De koffie staat klaar!

Omdat Koffie & Zó! buiten plaatsvindt, gaat de activiteit bij al te slecht weer niet door. Houd hiervoor en voor al het andere nieuws onze Facebook-pagina in de gaten: www.facebook.com/zozoetermeer. Of bezoek voor meer informatie onze website: www.zozoetermeer.nl.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.