Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! 30 januari Dorpsstraat

29 januari 2016

Zó! komt naar de Dorpsstraat. Op zaterdag 30 januari van 12.00 tot 14.00 uur is het team van Koffie & Zó! ter plaatse om naar u te luisteren. De fractie wil graag van alle bewoners weten hoe het gaat in Zoetermeer.

'Als lokale partij willen we steeds heel goed op de hoogte zijn van de mening van de Zoetermeerders. Wij vinden dat we in de gemeenteraad alleen goed kunnen besluiten als we van veel mensen horen wat ze belangrijk vinden.' zegt Marijke van der Meer, de fractievoorziter van Zó! Zoetermeer. 'Binnenkort moeten we beslissen over de bouw van starterswoningen, dus we horen graag van jongeren (en hun ouders) die op zoek zijn naar betaalbare woonruimte.'

Zó! Zoetermeer komt iedere maand naar een andere wijk om met de mensen een kopje koffie te drinken. Van der Meer: 'We zijn zaterdag in de Dorpsstraat, dus we zijn ook best benieuwd wat mensen vinden van de Toekomstvisie Dorpsstraat 2030.

Mensen die overwegen om lid te worden en mee te doen met Zó! kunnen van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken.

Bij slecht weer gaat deze buitenactiviteit niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op deze website.

 

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.