Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! 29 november in Palenstein

26 november 2014

Kom op zaterdag 29 november tussen 13.00 en 15.00 uur naar Koffie & Zó! in het winkelcentrum Palenstein en laat de fractie van Zó! Zoetermeer horen waar u blij mee bent, of wat er beter kan in uw wijk of buurt.

Elke maand staan wij van Zó! Zoetermeer in een Zoetermeerse wijk met de koffie klaar om met de bewoners in gesprek te gaan en hun mening te horen. Kom gezellig langs bij onze stand en laat ons weten wat u belangrijk vindt.  Wij vinden het belangrijk om contact te houden met alle Zoetermeerders, want we kunnen de inwoners van de stad het beste vertegenwoordigen als we weten wat hun zorgen en wensen zijn’.

Tijdens Koffie & Zó! bent u ook van harte welkom om te informeren naar de standpunten of wapenfeiten van de partij. Ook als u lid wilt worden van Zó! helpen wij u graag.

Omdat Koffie & Zó! buiten plaatsvindt, wordt de activiteit bij te slecht weer afgeblazen. Houd hiervoor, en voor al het andere nieuws, de website in de gaten: www.zozoetermeer.nl. We zijn ook te vinden op Facebook: www.facebook.com/zozoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.