Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! 28 november in Meerzicht

26 november 2015

Zó! komt aanstaande zaterdag 28 november naar winkelcentrum Meerzicht.

Van 12.00 tot 14.00 uur staat het team van Koffie & Zó! samen met leden van de fractie klaar om naar u te luisteren.

Zó! staat buiten bij de ingang van het winkelcentrum bij de parkeerplaats aan het Eesterwaard.

Iedere maand komen wij koffie drinken in de stad om te horen wat er speelt, want als lokale politieke partij willen we goed op de hoogte zijn van wat de Zoetermeerders meemaken in de stad en wat ze er van vinden. We zijn deze keer in Meerzicht, maar als mensen uit andere wijken wat willen vertellen, zijn zij natuurlijk ook van harte welkom. Wij kunnen ons bijvoorbeeld goed voorstellen dat mensen misschien vragen hebben over de veiligheid in Zoetermeer.

Zó! Zoetermeer heeft op het ogenblik 3 zetels in de gemeenteraad. Speerpunten zijn de werkgelegenheid, veiligheid en de zorg, maar Zó! gaat geen enkel onderwerp uit de weg, want de fractie maakt zich ook sterk om het bomenbeleid zodanig te hervormen dat mensen beter worden gehoord en geholpen als ze overlast ervaren.

Mensen die overwegen om lid te worden en mee te doen met Zó! kunnen van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken.

Bij slecht weer gaat deze buitenactiviteit niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl of op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.