Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! 27 juni in Buytenwegh

20 juni 2015

Wat vindt u van de bouwplannen van de supermarkt?

 

Wat vindt u van de nieuwe bankjes in het winkelcentrum? Hoe is het met de veiligheid? En wat vindt u van de zorg?

Heeft u alweer een vaste huishoudelijke hulp? De fractie van Zó! Zoetermeer wil het graag van u horen op zaterdag 27 juni van 11.00 tot 13.00 uur in winkelcentrum Buytenwegh.

Natuurlijk is er koffie, en er zijn ook stoelen zodat u rustig kunt vertellen hoe u het momenteel allemaal vindt gaan in Buytenwegh en Zoetermeer. 'Als lokale partij vinden we het erg belangrijk dat we regelmatig van de Zoetermeerders horen wat er speelt', zegt Zó!-fractievoorzitter, Marijke van der Meer, 'dus we maken er een punt van om iedere maand ergens Koffie & Zó! te houden. We willen van de mensen zelf horen wat er goed gaat in de wijk en wat er beter moet'.

Van der Meer: 'We zijn op het moment ook op zoek naar mensen die zelf een steentje willen bijdragen. We hebben altijd leden nodig, maar we zoeken vooral ook mensen die geïnteresseerd zijn in de gemeentelijke politiek en die zin hebben om actief te helpen, dus kom zaterdag kennismaken!'

Omdat Koffie & Zó! buiten plaatsvindt, wordt de activiteit bij al te slecht weer afgeblazen. U kunt dat zien op www.zozoetermeer.nl of op facebook: www.facebook.com/zozoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.