Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! 27 februari Palenstein

26 februari 2016

Koffie & Zó! wordt deze maand op zaterdag 27 februari van 12.00 tot 14.00 uur gehouden in winkelcentrum Palenstein. Leden van de fractie en van de vereniging Zó! Zoetermeer staan dan met koffie klaar om van de Zoetermeerders te horen. Alle Zoetermeerders zijn uitgenodigd.

Wat gaat er goed in de stad, wat moet er beter? Wij willen goed op de hoogte zijn van wat er speelt in de stad. In de media wordt nog al eens gesproken over de kloof tussen politiek en burgers. Daar moeten we van af. Wij willen echt wéten wat er leeft voordat we in de gemeenteraad een besluit nemen. Dat kan alleen als mensen bereid zijn om het ons te vertellen, dus wij nodigen iedereen uit om een kopje koffie te komen drinken.

Zó! Zoetermeer komt iedere maand naar een andere wijk met Koffie & Zó! om naar de mensen te luisteren. Zó! doet dat niet alleen in verkiezingstijd, maar altijd. Zó! is momenteel op zoek naar nieuwe leden voor de partij, én naar mensen die overwegen om in 2018 voor Zó! Zoetermeer mee te doen aan de verkiezingen. Kom gerust kennismaken bij Koffie & Zó!

Bij slecht weer gaat deze buitenactiviteit niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl of op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.