Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! 25 april in De Leyens

24 april 2015

De fractie van Zó! Zoetermeer komt ook deze maand weer naar u toe. Op zaterdag 25 april van 11.00 tot 13.00 uur is Koffie & Zó! te vinden bij winkelcentrum De Leyens: bij de parkeerplaatsen en de ingang van Albert Heijn.

Bij een kop koffie horen we graag van u waarom u met plezier in uw wijk of buurt woont, of waarover u ontevreden bent. ‘Steeds weer blijkt dat het regelmatige contact met de Zoetermeerders voor ons als lokale partij van grote waarde is. Wij weten daardoor steeds wat er speelt in de stad.' zegt de fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer, Marijke van der Meer. ‘Niet voor niets is ons motto: met elkaar, voor elkaar.'

Bent u benieuwd waar Zó! Zoetermeer voor staat? Of wilt u een bepaalde kwestie met ons bespreken? U bent van harte welkom om langs te komen, óók als u in een andere wijk van Zoetermeer woont.

Omdat Koffie & Zó! buiten plaatsvindt, wordt de activiteit bij al te slecht weer afgeblazen. U kunt dat zien op deze website.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.