Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Kerst & Zó! in het Stadshart

19 december 2016

ZOETERMEER - Op donderdag 22 december van 17.00 tot 20.00 uur houdt de Zó!-fractie Kerst & Zó! in het Stadshart. Alle Zoetermeerders zijn uitgenodigd om te komen praten over de stad, over de wensen voor het nieuwe jaar, de kerstsfeer, of wat u maar bezig houdt. Er is koffie en een lekker hapje. Kerst & Zó! vindt u op het Stadhuisplein.

'Iedere maand komen we in een andere wijk met de mensen praten, maar vanwege de kerst zijn we dit keer in het Stadshart te vinden en maken we er echt wat gezelligs van.' zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer 'Juist in deze dagen is het goed om van de mensen te horen wat ze in het volgende jaar van plan zijn, en wat ze in de stad goed vinden of beter zouden willen hebben.'

De Zó!-fractie vindt het als lokale partij van groot belang om niet alleen in verkiezingstijd de straat op te gaan om te horen wat er speelt.

Van der Meer: 'Alles wat we horen van de mensen gebruiken we bij ons werk. Sommige signalen houden wij in ons achterhoofd voor het moment dat het beleid weer besproken wordt in de raad. Andere kwesties pakken we direct op, bijvoorbeeld door kritische vragen aan het college te stellen. We spreken trouwens ook veel mensen die heel tevreden zijn over Zoetermeer. Dat is fijn, want daar doen we het voor natuurlijk!'

 

Bij slecht weer gaat deze buitenactiviteit niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.