Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Jochem den Dulk niet in de raad

24 maart 2014

Donderdag wordt de nieuwe gemeenteraad benoemd, maar voor het eerst in 8 jaar zal onze Jochem den Dulk daar geen deel van uitmaken.

In januari van dit jaar werd bij Jochem een ernstige ziekte ontdekt. De behandelingen verlopen voorspoedig, maar vergen veel tijd en energie en gaan voorlopig nog door. Daarom heeft hij besloten zijn zetel niet te aanvaarden.

Den Dulk, mede-oprichter van de partij moet noodgedwongen zijn tijd en energie besteden aan zijn gezondheid en natuurlijk aan zijn gezin en familie.

Zó! Zoetermeer vindt het natuurlijk heel jammer dat de kennis en ervaring van het raadslid-van-het-eerste-uur gemist moeten worden, maar heeft alle begrip voor dit moeilijke besluit. Zó! wenst Jochem den Dulk het allerbeste en hoopt dat hij snel volledig herstelt.

Zó! Zoetermeer kan gelukkig beschikken over een stevige lijst met kandidaten. Carla Krullaars-Hinfelaar zal donderdag samen met Yvonne Bink-Winterkamp en Marijke van der Meer geïnstalleerd worden.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.