Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Interessante ontvangst in het Stadstheater

2 oktober 2016

Op uitnodiging van Tineke Maas, de directeur van het Stadstheater bracht de fractie van Zó! Zoetermeer een werkbezoek aan het Stadstheater.

Directeur Maas had veel te vertellen: over de overlast van de bouwwerkzaamheden rondom het theater, over de plannen om het theater te verbouwen en aan te passen aan de veranderde omgeving, en over de grote technische vervangingen die nodig zijn om de voorstellingen mogelijk te maken. Daarnaast vond de fractie het erg interessant om te horen over de vele samenwerkingsverbanden die het Zoetermeerse theater aangaat. Zo wordt bijvoorbeeld met de theaters van Leiden en Alphen aan de Rijn gezamenlijk ingekocht. Dat levert op allerlei gebied flinke voordelen, zowel in de organisatie als bij de aankoop van voorstellingen.

Ook de samenwerking met de vele andere culturele instellingen van Zoetermeer wordt voortvarend opgepakt, waardoor allerlei nieuwe creatieve mogelijkheden ontstaan. Daarbij worden de toekomstige bezoekers, de jeugd, niet vergeten. Ook is het Stadstheater op zoek naar mogelijkheden om het pand overdag nuttig te gebruiken. Er wordt onder meer gedacht aan voorstellingen voor mensen voor wie theaterbezoek 's avonds niet ideaal is. Kortom we hoorden over veel meer dan we hier even kunnen noteren. Wat Zó! betreft is het Stadstheater heel positief bezig en kijk vooral regelmatig op de website van het theater om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

 

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.