Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Glasvezel in Zoetermeer?

7 februari 2021

Zó! Zoetermeer vroeg via een advertentie in het Streekblad om reacties van de inwoners van Zoetermeer, omdat we momenteel geen Koffie & Zó! kunnen houden. Eén van de vragen die we hierop kregen is waarom er op veel plaatsen in Zoetermeer nog geen glasvezelverbindingen mogelijk zijn.

Zó! Zoetermeer begrijpt die vraag, zeker in deze tijd waarin we voor praktisch alles zijn aangewezen op de digitale mogelijkheden.

Wij hebben dan ook vragen gesteld aan het college. Met als belangrijkste vraag:

Wat kan het college doen om de aanleg van glasvezel in Zoetermeer te bevorderen? Is het college bereid zich hiervoor in te zetten? Niet alleen voor bedrijven maar ook voor de woonwijken?

We hopen natuurlijk op een positieve reactie en die verwachten we binnen 30 dagen.

Naar nieuwslijst

Reacties

Er zijn 2 reacties

 • Jan Schols

  op 12:20 om 2021-03-04

  Ik ben zeer benieuwd naar de reactie van de Gemeente. Buiten Oosterheem en een paar nieuwe woonprojecten waar Ftth door KPN is aangelegd, is er koper en coax beschikbaar in Zoetermeer. Wordt tijd voor meer keuzevrijheid voor de bewoners.Laat de marktpartijen in de rest van Zoetermeer hun glasvezelnetwerk z.s.m. uitrollen. Aan de provicie Zuid-Holland ligt het niet.
  https://www.zuid-holland.nl/actueel/nieuws/maart-2021/connectiviteit-brigade-helpt-gemeenten-uitrol-5g/

  Misschien dat vanuit dit initiatief een start op korte termijn wordt bewerkstelligt.

 • Jan Schols

  op 15:55 om 2021-03-17

  Goed gedaan. De Gemeente is in actie gekomen. En nu de druk er op houden. https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-voelt-hete-adem-glasvezel-kpn-en-tmobile-in-regio-haaglanden/

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.