Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Ernstig vandalisme school Buytenwegh

19 oktober 2018

Al het gehele jaar is er bij het MBO Rijnland aan de César Franckrode in Buytenwegh sprake van ernstig vandalisme en inbraken. Sinds de zomervakantie lijkt het nog verder te escaleren. Gisteravond zou er sprake zijn van het wéér ingooien van ruiten en flinke schade in de school. Er was gisteravond een heleboel politie op de been in Buytenwegh, volgens de omwonenden vanwege de inbraak in de school.

Zó! Zoetermeer vindt het verontrustend dat het blijkbaar maar niet lukt om de school goed te beschermen. En de omwonenden worden steeds ongeruster over de veiligheid in hun buurt. Zó! heeft aan de burgemeester officiële vragen gesteld. Wij willen weten wat er wordt gedaan om de school te beschermen. Waarom wordt er bijvoorbeeld geen mobiel cameratoezicht ingezet zodat de politie het direct kan zien als er weer ruiten worden ingegooid of wordt ingebroken.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.