Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Er komt toch een gehandicaptentoilet in het Stadshart!

23 augustus 2013

Hoera! In de nieuwe ‘toiletwinkel’ in het Stadshart komt zeker ook een gehandicap­tentoilet. Dat vinden we goed nieuws. Het college heeft ons laten weten dat in de overeenkomst voor de toiletwinkel de toegankelijkheid en een toilet voor gehandicapten als eis worden opgenomen.

Unibail-Rodamco is samen met de gemeente het plan om het Stadshart op te knappen aan het uitwerken. Onderdeel daarvan was een zogenaamde toiletwinkel die waarschijnlijk op de plaats van de steeg tussen Steps en Hunkemöller komt. Het Platform Gehandicaptenbeleid gaf aan betrokken te willen worden bij de inrichting maar kreeg in eerste instantie te horen dat het nog niet duidelijk was of er eigenlijk wel een gehandicaptentoilet zou komen.

Hetzelfde antwoord kreeg Zó! Zoetermeer ook, waarop Zó! besloot om formele schriftelijke vragen te stellen aan het college.

Lees hier de vragen die we stelden met eronder de antwoorden.

Uit de antwoorden blijkt dat het goed komt met die toiletten. We hadden het echt verschrikkelijk gevonden als dat niet geregeld zou kunnen worden.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.