Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Actie Zó! BeZORGd

21 oktober 2015

Zó! op zoek naar uw zorgervaringen

U heeft vast allemaal gemerkt dat er de laatste tijd veel is veranderd in de zorg. De gemeenten hebben hierbij een veel grotere verantwoordelijkheid gekregen. Ook de gemeente Zoetermeer moet er voor zorgen dat de goede zorg bij de juiste mensen terecht komt. Zó! Zoetermeer wil weten hoe het gaat.

Zó! is benieuwd naar uw ervaringen: Krijgt u de zorg die u nodig heeft? Is de behandeling van de gemeente goed? Bent u geconfronteerd met wachtlijsten? Bent u goed geïnformeerd over de veranderingen? Heeft u dit jaar wel eens een klacht ingediend bij de gemeente en hoe is daarop gereageerd? Hoe gaat het met de thuiszorg? Heeft u alle hulpmiddelen die u nodig heeft, zoals een scootmobiel, en krijgt u voldoende service van de leverancier? Heeft u een keukentafelgesprek gehad en hoe vond u dat?

Ook zijn wij benieuwd naar de ervaringen van hulpverleners en mantelzorgers.

Zó! Zoetermeer wil graag weten hoe het gaat. Bent u tevreden? Gaat het goed? Of kan het beter? Wij willen graag zoveel mogelijk weten.

Wilt u uw ervaringen met ons delen, stuur dan vóór 7 november een e-mail naar: fractie@zozoetermeer.nl

Schrijf uw ervaringen op, samen met uw naam en uw telefoonnummer zodat wij bij vragen contact kunnen opnemen. Het spreekt voor zich dat wij uw berichten vertrouwelijk zullen behandelen. Uw naam wordt zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan niemand doorgegeven.

Het gaat alleen om ervaringen in ZOETERMEER!

Afhankelijk van de reacties zal Zó! besluiten op welke punten er verdere actie ondernomen moet worden.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.