Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Actie Ziekenhuis

5 februari 2014

Voltallig gemeentebestuur is woedend! EHBO en IC moeten blijven!

Nu alle mensen per 1 januari hun zorgverzekering hebben afgesloten, menen de zorgverzekeraars dat ze wel even een radicale stap kunnen zetten: Ze willen de Eerste Hulp afdeling en de Intensive Care van het LangeLand Ziekenhuis sluiten. Dat betekent ook dat er geen bevallingen meer kunnen plaatsvinden in het ziekenhuis.

Zó! Zoetermeer vindt dat een onverantwoordelijke actie van de zorgverzekeraars. En Zó! niet alleen. de hele Zoetermeerse politiek, alle fracties, de burgemeester en de wethouders zijn fel tegen dit plan.

Lees hier het gezamenlijke persbericht.

Je moet er niet aan denken dat als je een gat in je hoofd hebt opgelopen bij de hockeytraining, dat je dan een half uurtje in de file kunt gaan staan op de A12? Of dat je met je opa met hartritmestoornissen in een ambulance eerst het kruispunt met de A4 moet passeren en dan moet wachten tot de Lammeschansbrug weer dicht en het verkeer weer op gang is, voor je in het LUMC bent?

Dat kan levensgevaarlijke toestanden opleveren.

We hebben dus met elkaar bedacht dat we actie gaan voeren. Dat kan de politiek niet alleen, daarvoor moeten ALLE Zoetermeerders in actie komen.

U kunt hier de petitie tekenen!

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.