Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Aanstaande zaterdag Koffie & Zó! in De Leyens

24 januari 2017


Aanstaande zaterdag Koffie & Zó! in De Leyens

ZOETERMEER - Koffie & Zó! komt zaterdag 28 januari van 13 tot 15 uur naar winkelcentrum De Leyens. Wie eens rustig, met een kopje koffie erbij, wil praten met de fractie, is van harte welkom bij de mensen van Zó! Zoetermeer.

'Wij zorgen ervoor dat er geen kloof ontstaat tussen de mensen in Zoetermeer en de politici van Zó!', zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer. 'Wie ons een mail stuurt krijgt antwoord en verder komen we iedere maand met ons spreekuur Koffie & Zó! naar een van de wijken. Omdat de komst van de HOM de gemoederen bezig houdt, hebben we dit keer gekozen voor De Leyens. Maar er zijn nog veel meer zaken actueel zoals een nieuwe sportnota en het bouwen van meer woningen in Zoetermeer.'

Overigens mag iedere Zoetermeerder komen, dus ook als u in een andere wijk woont kunt u zaterdag terecht voor een kopje koffie en een praatje. Zó! Zoetermeer maakt daarnaast graag kennis met mensen die overwegen om zelf politiek actief te worden en wat nadere informatie willen hebben. De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn begin 2018, dus de voorbereidingen worden nu gestart.

Koffie & Zó! is een buitenactiviteit en gaat bij al te slecht weer niet door. Dit wordt op de dag zelf gemeld via de website zozoetermeer.nl en via Facebook.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.