Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

De Boerderij in de brandweerkazerne?

27 mei 2020

Wat denkt u van popmuziek op de locatie Brusselstraat waar nu de brandweerkazerne en het politiebureau staan? Zó! Zoetermeer wil graag weten wat de Zoetermeerders ervan vinden. Zaterdag 30 mei van 10.30 tot 11.30 uur kunt u uw mening geven tijdens een digitale bijeenkomst.

Op het ogenblik kunnen we niet onze gewone maandelijkse Koffie & Zó! houden maar ons motto is niet voor niets ‘met elkaar, voor elkaar’ dus we willen goed contact houden met de bewoners van Zoetermeer.

De gemeenteraad kreeg deze week een bericht van het college van burgemeester en wethouders over plannen om De Boerderij te verplaatsen.

Er wordt gesproken over drie locaties: De Denemarkenlaan, Centrum West of de Brusselstraat. De Brusselstraat, de locatie van het politiebureau en de brandweerkazerne, heeft de voorkeur van het college.

Zó! Zoetermeer hoort graag wat u ervan vindt. Bent u dolenthousiast? Verheugt u zich er al op? Of vindt u het juist helemaal geen goed idee en vindt u dat De Boerderij beter kan uitbreiden op de huidige locatie? Laat het ons weten.

Dat kan op verschillende manieren:

U kunt zich aanmelden voor de digitale bijeenkomst door een e-mail te sturen aan fractie@zozoetermeer.nl. Om mee te doen heeft u een PC, laptop of tablet nodig met een camera, een microfoon en een goede internetverbinding. Na aanmelding ontvangt u bericht hoe u kunt deelnemen. Aanmelden kan tot vrijdagavond 20.00 uur.

Indien u niet wilt of kunt deelnemen aan de digitale bijeenkomst kunt u uw reactie sturen in een e-mail aan fractie@zozoetermeer.nl. U kunt in de e-mail schrijven wat u ervan vindt of – als u dat makkelijker vindt – u kunt ook vragen om een telefoongesprek. Zet dan uw telefoonnummer er even bij, dan bellen we u.

In alle gevallen graag wel uw naam en adres in de e-mail zetten.

Het bericht over de Boerderij (77,0 KB)

Bijlage 1 Locatieonderzoek (4,1 MB)

Bijlage 2 Kosteninschatting (910,9 KB)

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.