Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Zó! Zoetermeer op zoek naar leden en kandidaten

13 mei 2012

‘We zijn op zoek naar leden en vooral ook naar mensen die zich willen inzetten voor de Zoetermeerse samenleving. Mensen die zorg voor ouderen en zorg voor mensen die hun baan hebben verloren, en mensen die zichzelf niet zo goed kunnen redden, kortom ‘zorgen voor elkaar’ belangrijk vinden. Daarnaast staat Zó! Zoetermeer ook voor veiligheid en leefbaarheid.’ zegt Jochem den Dulk, de fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer (voorheen Leefbaar Zoetermeer).

‘De verkiezingen zijn in 2014 en we hebben de ambitie om de fractie te verdubbelen, dus minstens 4 zetels. Daarvoor zijn we op zoek naar leden die willen meedenken over het volgende verkiezingsprogramma en naar mensen die een bijdrage willen leveren als raadslid, of als commissielid of fractiemedewerker.’

Zó! Zoetermeer komt daarom graag in contact met mensen die lid willen worden van de partij, en nu al de handen uit de mouwen willen steken. ‘Wij willen graag goede, bevlogen mensen, en we willen ze nu al leren kennen, zodat wij bij de samenstelling van onze lijst kunnen zorgen voor een verstandige combinatie van mensen, waarvan we weten dat we op ze kunnen rekenen.’

Mensen die zich willen aanmelden of eerst eens vrijblijvend van gedachten willen wisselen, kunnen dat doen vie de website www.zozoetermeer.nl of telefonisch contact opnemen met de fractie 06 222 410 96.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.