Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Zó! met koffie naar De Leyens

24 mei 2019

Op zaterdag 25 mei wordt in winkelcentrum De Leyens Koffie & Zó! gehouden. Van 11.00 tot 13.00 uur kunnen alle Zoetermeerders in gesprek met de fractie van Zó! Zoetermeer.

‘We staan dit keer aan de vooravond van grote bezuinigingen in Zoetermeer, dus we horen graag van de Zoetermeerders waar zij op willen bezuinigen en waarop per se niet.’ zegt de fractievoorzitter van Zó!, Marijke van der Meer, ‘En we zijn op het ogenblik ook heel druk met de parkeerproblemen in de stad, vooral in het Stadshart, dus dat is zeker ook een onderwerp van gesprek’

De fractie van Zó! komt iedere maand in een andere wijk met Koffie & Zó! zodat de lokale partij steeds goed op de hoogte blijft van wat er speelt.

Van der Meer: ‘Als mensen het lastig vinden om naar het winkelcentrum te komen, kunnen ze ook altijd een e-mail naar de fractie sturen via fractie@zozoetermeer.nl.

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.