Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! op bezoek in Meerzicht

27 mei 2022

Zó! Zoetermeer houdt iedere maand in een van de Zoetermeerse wijken een Koffie en Zó! om te horen wat er speelt. Deze maand staat Zó! op zaterdag 28 mei van 11.00 tot 13.00 uur bij het winkelcentrum in Meerzicht.

‘’Door onderwerpen zoals ‘Meerzicht wijk van de toekomst’ en de ontwikkeling van de Entree zal Meerzicht er in de toekomst anders uit gaan zien. Wij gaan ons inzetten om ervoor te zorgen dat het voor de inwoners van Meerzicht leefbaar blijft en dat iedereen wordt gehoord’’ aldus Roel van der Vlies, raadslid van Zó! Zoetermeer.

In april was Koffie & Zó! in Rokkeveen. De fractie van Zó! was blij om te horen dat de meeste inwoners tevreden zijn over hun wijk.

Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.