Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! komt naar Seghwaert

27 januari 2023

Zoetermeer — Aanstaande zaterdag 28 januari staat de fractie van Zó! Zoetermeer van 13.00 tot 15.00 uur bij het winkelcentrum aan de Petuniatuin.

Zoals elke laatste zaterdag van de maand staat de fractie van Zó! Zoetermeer in een winkelcentrum in Zoetermeer om met de bewoners in gesprek te gaan over alles wat er speelt. ‘Dat kan van alles zijn: woningnood, de kwaliteit van de bestrating, het ziekenhuis, veiligheid, noem maar op’, aldus Roel van der Vlies, fractievoorzitter van Zó! ‘Tegelijk vertellen we ook wat er speelt in de politiek van Zoetermeer, welke plannen er zijn. Zo helpen we elkaar.’

Buitenactiviteit
Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.