Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! komt naar Noordhove

25 november 2022

Zoetermeer — Aanstaande zaterdag 26 november van 11.00 tot 13.00 uur wordt er weer een Koffie en Zó! gehouden. Deze keer staat de fractie bij winkelcentrum Noordhove.

‘We houden iedere maand een Koffie en Zó! en we merken dat er steeds zaken zijn die mensen aan ons willen vertellen en die we kunnen meenemen in ons werk in de gemeenteraad’, zegt fractievoorzitter Roel van der Vlies. ‘Overwegend zijn Zoetermeerders best tevreden met hun stad, maar er zijn altijd dingen die beter kunnen. Daarnaast merken we dat het ook helpt dat wij dingen uitleggen over de manier waarop de gemeentepolitiek werkt. Het is dus tweerichtingsverkeer: we horen wat er speelt in de stad, en we vertellen wat er speelt in de politiek’.

Buitenactiviteit

Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.