Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in winkelcentrum Seghwaert

23 februari 2024

Op zaterdag 24 februari is het weer zover: Koffie & Zó! komt naar winkelcentrum Seghwaert. Van 13.00 tot 15.00 uur staat de fractie van Zó! in het winkelcentrum om te luisteren naar de inwoners.

‘Onze kracht is juist dat contact met de inwoners. Daar nemen we de tijd voor’, aldus fractievoorzitter Roel van der Vlies. ‘We merken dat Zoetermeerders hun wijk vaak een goed rapportcijfers geven. Maar in zo’n gesprek komt toch ook vaak iets boven waar mensen tegenaan lopen. Als er dingen zijn die de gemeente beter moet doen dan willen we daar iets mee. Soms gaat dat over onveilige verkeerssituaties, soms over de wachttijden voor een woning. We kunnen niet alle problemen snel verhelpen, maar we kunnen wel helpen met stappen in de goede richting.’

Buitenactiviteit
Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Roel van der Vlies

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.