Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in winkelcentrum Palenstein

19 april 2024

Op zaterdag 20 april komt de fractie van Zó! Zoetermeer naar winkelcentrum Palenstein, van 11.00 tot 13.00, om te luisteren naar de inwoners.

Fractievoorzitter Roel van der Vlies legt uit: ‘Voor ons zijn die gesprekken heel belangrijk. We willen weten wat er speelt in de buurt, en hoe we zaken kunnen verbeteren. Soms kunnen we mensen eenvoudig de weg wijzen, soms geven mensen ons huiswerk: dan nemen we dat mee naar de gemeenteraad om te bespreken’. De tevredenheid van Zoetermeerders blijkt erg mee te vallen: ‘Als je de zure reacties op sociale media leest zijn er veel ontevreden mensen. In de praktijk valt dat erg mee. Inwoners geven hun wijk en de stad zelden een onvoldoende. Er wordt vaak hoog gescoord’, aldus Van der Vlies.

Koffie & Zó! wordt elke maand gehouden. Daarnaast zijn de mensen van Zó! altijd bereikbaar via de website https://zozoetermeer.nl/contact/

Buitenactiviteit
Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Roel van der Vlies

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.