Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in winkelcentrum Noordhove

31 augustus 2024

Zaterdag 31 augustus van 11.00 tot 13.00 uur is het weer tijd voor Koffie & Zó! De fractieleden van Zó! Zoetermeer staan dan klaar in winkelcentrum Noordhove om met inwoners in gesprek te gaan over wat er speelt in de stad.

Luisteren

Roel van der Vlies, fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer, benadrukt het belang van directe interactie met de inwoners: “Bij Zó! geloven we dat de beste beslissingen worden genomen door te luisteren naar de mensen die hier wonen en werken. Onze maandelijkse Koffie & Zó! bijeenkomsten bieden de mogelijkheid om direct in gesprek te gaan en te horen wat er leeft.”

Inspraak en Samenwerking

Van der Vlies voegt toe: “Wij willen dat inwoners hun zorgen en ideeën met ons delen. Of het nu gaat om het behoud van groen, woningbouw in de buurt, de opvang van immigranten of leegstand in winkelcentra. Door in gesprek te blijven en samen te werken zorgen we ervoor dat de lokale politiek dichtbij de mensen blijft staan en dat de stem van Zoetermeer duidelijk wordt gehoord in de gemeenteraad.”

Evenementdetails

  • Datum: Zaterdag 31 augustus
  • Tijd: 11.00 - 13.00 uur
  • Locatie: Winkelcentrum Noordhove

Door: Roel van der Vlies

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.