Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in Rokkeveen

21 mei 2023

ZOETERMEER - Op zaterdag 27 mei is er weer Koffie & Zó! in Rokkeveen. Van 11.00 tot 13.00 uur zijn mensen van de fractie en de vereniging bij het winkelcentrum om - rustig met een bakje koffie erbij - met de Zoetermeerders te praten over de zaken die spelen in de stad.

‘De samenleving verandert ontzettend snel’, zegt fractievoorzitter Roel van der Vlies. 'Des te belangrijker is het om contact te houden met de inwoners. Links en rechts zeggen niet zoveel meer. We willen nuchter kijken naar wat mogelijk is en wat beter kan in Zoetermeer. Daarom nemen we regelmatig de tijd om met de mensen te praten.'

Koffie & Zó! wordt al sinds begin 2012 iedere maand gehouden, steeds in een andere wijk van Zoetermeer. De Zoetermeerders worden uitgenodigd om te vertellen over hun ervaringen in de stad: waar zijn ze tevreden over, wat gaat er goed, wat moet er beter? De fractie weet daardoor constant wat er aan de hand is, en sommige kwesties worden direct aangekaart bij het college of in de raad.

Buitenactiviteit
Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.
Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Door: Roel van der Vlies

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.